Välkommen till Candeo Skylt – Vårt professionella team står till din tjänst för tillverkning och montering av taktila skyltar över hela Sverige. Vi ägnar särskild uppmärksamhet åt varje detalj, från materialval och funktionalitet till miljöpåverkan och den estetiska helheten. För oss är detta inte bara ett arbete; det är vår passion och ett ansvar som vi tar på största allvar.

Är du intresserad av att få hjälp med dina taktila skyltar? Tveka inte att kontakta oss.

Candeo offererar, projekterar och levererar alltid enligt överenskommelse. Vi från Hjärtat är mycket nöjda med vårt samarbete.

Stefan Jönsson, Chef Etablering, Apotek Hjärtat

Taktil skylt – effektiv vägledning & information för alla

Taktila skyltar innehåller information som är tillverkad med upphöjda tecken, bokstäver och symboler som är läsbara med hjälp av händerna.

Taktila skyltar används enligt lag vid olika offentliga platser som sjukhus, skolor, hotell, kontorsbyggnader och andra offentliga byggnader. Deras främsta syfte är att tillhandahålla nödvändig information om rum, platser, vägledning och instruktioner för personer med synnedsättningar. Genom att erbjuda läsbar information genom beröring bidrar taktila skyltar till en mer tillgänglig och inkluderande miljö för alla.

Vårt djupgående engagemang ligger i att utforma skyltar som inte bara effektivt kommunicerar budskap, utan även aktivt bidrar till att skapa en miljö som är mer tillgänglig och inkluderande för alla.

Lars Hellgren, VD, Candeo Skylt

Professionell takskylt

Våra tjänster omfattar allt ifrån montage, grafisk design, skyltlov, lagerhållning, grafisk layout, analys och rådgivning. Vi strävar alltid efter att leverera skyltlösningar som inte bara möter dina krav, utan även överträffar dina förväntningar.

Vårt engagemang sträcker sig över hela processen, från den inledande konsultationen till design, tillverkning och slutlig montage. Vi har årtionden av erfarenhet inom tillverkning och montering av takskyltar, och vår pålitliga track record talar för sig själv.

Vi arbetar nära våra kunder för att förstå deras unika behov och säkerställa att resultatet är både funktionellt och estetiskt tilltalande. Dessutom är vi måna om att använda material och metoder som är miljövänliga och hållbara. Vårt mål är att erbjuda dig en helhetslösning som du kan lita på, oavsett om det handlar om installation, design eller hållbarhet.

Vi levererar taktila skyltar till hela Sverige – Från Malmö i söder till Kiruna i norr

Oavsett var i landet din verksamhet är belägen, är vi din rikstäckande partner för att tillverka och montera taktila skyltar. Med våra skyltlösningar kan du skapa en mer tillgänglig och inkluderande miljö för personer med synnedsättningar. Vi sträcker oss över hela Sverige för att möta dina behov och säkerställa att viktig information blir lättläst och förståelig för alla.

På ett lyhört och säkert sätt tar Candeo fram en skyltkommunikation på våra kliniker som både håller kvalitét och känsla för Smile. Tack för ett mycket gott samarbete.

Maria Bergerbrant, Marketing Manager, Smile Tandvård

Taktila skyltar i världsklass – Vår metod från start till mål.

Vår process för taktila skyltar är noggrant utformad för att säkerställa att varje projekt lever upp till våra höga standarder och kundernas förväntningar. Här går vi igenom processen steg för steg:

  1. Konsultation och kravspecifikation: Allt börjar med en noggrann konsultation med dig som kund. Vi lyssnar på dina önskemål och behov för att förstå projektets omfattning och mål.
  2. Design: Därefter skapar vi idéskisser och fotomontage som illustrerar både funktion och design. Vi samarbetar med dig för att säkerställa att designen är i linje med din vision.
  3. Materialval: Vi lägger stor vikt vid att välja de mest lämpliga materialen för att skapa taktila skyltar som är tydliga och lättlästa genom beröring. Vi fokuserar på att använda upphöjda tecken, bokstäver och symboler som är läsbara med fingrarna, vilket gör det möjligt för personer med synnedsättningar att snabbt och enkelt ta till del av informationen.
  4. Tillstånd: Vi undersöker om det krävs specifika tillstånd såsom bygglov, fastighetsägarens tillåtelse eller TA-plan. Om ni önskar så hjälper vi er genom den processen.
  5. Tillverkning: Efter att designen är godkänd och materialen är valda, går projektet vidare till produktion.
  6. Montering: Vårt erfarna montageteam ser till att skyltarna placeras på lämpliga platser med omsorg för tillgänglighet och läsbarhet. Vi garanterar att dina taktila skyltar monteras enligt optimal höjd och position för att vara lättillgängliga och användbara för alla.

Teamet bakom våra taktila skyltar

Vi är ett team av personer som gör allt för att skapa fantastiska skyltar åt våra kunder. Vi har en rikstäckande organisation med kompetent och erfaren personal.

Jag har arbetat på Candeo i 8 år som projektledare där jag hjälper mina kunder att ta fram förslag, rådgöra och erbjuda priser till klappat och klart. Jag lägger stor vikt vid tydlig kommunikation där kundens önskemål alltid är i fokus. Jag är utbildad inom bildkommunikation, färg och form från Konstfack vilket kommer väl till pass vid formgivningen av skyltar. Det är av stor nytta då det är viktigt att skylten inte bara fyller sin funktion utan också estetiskt passar in i sin omgivning.

Bella Cajfeldt, projektledare

Jag arbetat som projektledare på Candeo i 16 år. Var innan dess egen företagare och dekoratör. Den kreativa ådran är till stor nytta när idéer, skisser och formgivning av skyltar arbetas fram. Jobbar med allt från försäljning – skiss – offert – order till att sammanställa och planera information till montageteamet. Arbetar mångsidigt, kreativt och ser till att vi har roligt på jobbet!

Malin Carnebrant, projektledare

Har arbetat som projektledare på Candeo Skylt sedan 2005. Har en bakgrund som grafiker. Strukturerad och noggrann och sätter alltid kunden i centrum. Vilket bl.a. resulterat i långa och hållbara kundrelationer som exempelvis Apotek Hjärtat som vi servat med skyltar sedan 10 år tillbaka.

Cina Mattisson, projektledare

Kontakta oss angående taktila skyltar

Har du frågor eller vill skicka en förfrågan eller offert? Använd vårt kontaktformulär.

Telefon: 019-27 40 10
E-post: info@candeoskylt.se

Vi ser fram emot att höra från dig!