Behöver du assistans med din skylt?

Vår skyltservice innebär professionellt underhåll och omsorg av skyltar för att säkerställa att de bibehåller optimal funktion och visuell attraktionskraft. Denna heltäckande service omfattar olika aspekter av skyltning, såsom reparationer, regelbunden rengöring, uppdateringar och systematiska inspektioner.

Vårt mål är att proaktivt förebygga potentiella problem och bibehålla skyltarnas effektivitet och utseende över tid.

Vill du ha hjälp? Kontakta oss för att få tips och råd eller för att begära en offert.

Candeo offererar, projekterar och levererar alltid enligt överenskommelse. Vi från Hjärtat är mycket nöjda med vårt samarbete.

Stefan Jönsson, Chef Etablering, Apotek Hjärtat

Felanmälan och skyltsservice

Vi strävar alltid efter att leverera enastående service till våra kunder, inklusive vår process för felanmälan och skyltservice. Ta en titt på hur vi går tillväga:

  1. Kvalitet och miljömedvetenhet: Candeo fokuserar på att erbjuda högkvalitativa produkter och tjänster samtidigt som vi har ett starkt miljömedvetande. Vi använder endast energikällor och material som är miljöcertifierade och godkända, vilket inte bara garanterar kvalitet utan också säkerhet och en längre livslängd.
  2. Kompetensutveckling: Candeo värderar kompetensen och kunskapen hos våra medarbetare och investerar kontinuerligt i deras fortbildning. Genom att ha högkvalificerade montörer kan vi säkerställa att underhåll och utbyte av belysning utförs med högsta möjliga standard.
  3. Rikstäckande närvaro: Med våra lokala montörer runt om i landet kan vi snabbt och effektivt utföra underhåll och felsökning. Detta innebär att vi kan reagera snabbt på kundens behov och minimera eventuella driftavbrott.

Med fokus på kvalitet, kompetens och en rikstäckande närvaro är Candeo dedikerade till att erbjuda en oöverträffad nivå av service inom felanmälan och skyltservice. Vi strävar efter att vara din pålitliga partner för alla dina skyltbehov, och vi ser fram emot att fortsätta leverera högsta standard i varje uppdrag

Från Malmö i söder till Kiruna i norr

Oavsett var i landet din verksamhet är belägen, är vi din rikstäckande skyltleverantör. Vi sträcker oss över hela Sverige för att möta dina skyltbehov och säkerställa att din identitet och budskap når från de sydligaste till de nordligaste regionerna.

Vi arbetar nära våra kunder för att förstå deras unika behov och säkerställa att resultatet inte bara är funktionellt utan också estetiskt tilltalande. Vårt fokus sträcker sig även till miljövänliga och hållbara material och metoder. Vi har som mål att erbjuda dig en helhetslösning som du kan lita på, vare sig det gäller installation, design eller hållbarhet.

På ett lyhört och säkert sätt tar Candeo fram en skyltkommunikation på våra kliniker som både håller kvalitét och känsla för Smile. Tack för ett mycket gott samarbete.

Maria Bergerbrant, Marketing Manager, Smile Tandvård

Teamet bakom Candeo

Vi är ett team av personer som gör allt för att skapa fantastiska skyltar åt våra kunder. Vi har en rikstäckande organisation med kompetent och erfaren personal.

Jag har arbetat på Candeo i 8 år som projektledare där jag hjälper mina kunder att ta fram förslag, rådgöra och erbjuda priser till klappat och klart. Jag lägger stor vikt vid tydlig kommunikation där kundens önskemål alltid är i fokus. Jag är utbildad inom bildkommunikation, färg och form från Konstfack vilket kommer väl till pass vid formgivningen av skyltar. Det är av stor nytta då det är viktigt att skylten inte bara fyller sin funktion utan också estetiskt passar in i sin omgivning.

Bella Cajfeldt, projektledare

Jag arbetat som projektledare på Candeo i 16 år. Var innan dess egen företagare och dekoratör. Den kreativa ådran är till stor nytta när idéer, skisser och formgivning av skyltar arbetas fram. Jobbar med allt från försäljning – skiss – offert – order till att sammanställa och planera information till montageteamet. Arbetar mångsidigt, kreativt och ser till att vi har roligt på jobbet!

Malin Carnebrant, projektledare

Har arbetat som projektledare på Candeo Skylt sedan 2005. Har en bakgrund som grafiker. Strukturerad och noggrann och sätter alltid kunden i centrum. Vilket bl.a. resulterat i långa och hållbara kundrelationer som exempelvis Apotek Hjärtat som vi servat med skyltar sedan 10 år tillbaka.

Cina Mattisson, projektledare

Kontakta oss

Har du frågor eller vill skicka en förfrågan eller offert? Använd vårt kontaktformulär.

Telefon: 019-27 40 10
E-post: info@candeoskylt.se

Vi ser fram emot att höra från dig!