Vi erbjuder er en helhetslösning

Candeo har en rikstäckande organisation med kompetent och erfaren personal som monterar och utför service på både inom- och utomhusskyltar. Då vi samarbetar med under- och sidoentreprenörer ställer vi naturligtvis samma krav på dem såväl kunskapsmässigt som beträffande anställningsvillkor.

Candeos montörer har samtliga certifikat och utbildningar som krävs för att kunna göra ett väl utfört arbete ur olika aspekter.

Vår service innefattar bokning av skylift och ställningar, hantering av tillstånd och TA-planer samt demontering av era gamla skyltar. Vi tar ansvar för miljöhantering vid nedmontering av skyltar, vilket överensstämmer med vårt Miljöledningssystem då vi är certifierad enligt ISO14001:2015-standard

Vill du ha hjälp? Kontakta oss för att få tips och råd eller för att begära en offert.

Candeo offererar, projekterar och levererar alltid enligt överenskommelse. Vi från Hjärtat är mycket nöjda med vårt samarbete.

Stefan Jönsson, Chef Etablering, Apotek Hjärtat

Vår beprövade metod vid skyltmontage

Skyltmontage är processen att fästa eller installera en skylt på en specifik plats så att den är synlig och uppfyller sitt syfte effektivt. Här är några steg som vanligtvis ingår i skyltmontageprocessen:

  1. Platsutvärdering: Först och främst måste du bedöma den plats där skylten ska monteras. Detta inkluderar att överväga synlighet, tillgänglighet och eventuella lagliga eller regleringsmässiga krav för skyltplaceringen.
  2. Förberedelse av monteringsplatsen: Innan du börjar montera skylten, se till att monteringsplatsen är förberedd. Det kan innebära att rengöra ytan där skylten ska monteras, förbereda monteringshål och säkerställa att alla nödvändiga verktyg och utrustning är tillgängliga.
  3. Montering av skylten: Beroende på typ av skylt och monteringsplats kan det krävas olika monteringsmetoder, såsom skruvar, bultar, klister eller lim.
  4. Justering och kontroll: Se till att skylten är korrekt placerad och justerad för optimal synlighet och effekt. Kontrollera att skylten är säkert fastsatt och att den sitter stadigt på platsen.
  5. Testning och godkännande: Efter montering bör skylten testas för att säkerställa att den fungerar som avsett. Det kan inkludera att kontrollera belysning (om skylten är upplyst), läsbarhet och synlighet från olika vinklar.
  6. Dokumentation och efterarbete: Slutför dokumentationen av skyltmontaget, inklusive fotografier och eventuella rapporter om installationen. Utför eventuellt efterarbete såsom att ta bort överflödigt material eller rengöra området runt skylten.

Det är viktigt att följa säkerhetsföreskrifter och eventuella lagliga krav under hela skyltmontageprocessen för att säkerställa en säker och korrekt installation. Ibland kan det också krävas tillstånd eller tillstånd från lokala myndigheter innan skylten får monteras, särskilt om den är av storlek eller omfattning som kan påverka allmänheten eller den omgivande miljön.

Vi levererar till hela Sverige – Från Malmö i söder till Kiruna i norr

Oavsett var i landet din verksamhet är belägen, är vi din rikstäckande skyltleverantör. Vi sträcker oss över hela Sverige för att möta dina skyltbehov och säkerställa att din identitet och budskap når från de sydligaste till de nordligaste regionerna.

Vi arbetar nära våra kunder för att förstå deras unika behov och säkerställa att resultatet inte bara är funktionellt utan också estetiskt tilltalande. Vårt fokus sträcker sig även till miljövänliga och hållbara material och metoder. Vi har som mål att erbjuda dig en helhetslösning som du kan lita på, vare sig det gäller installation, design eller hållbarhet.

På ett lyhört och säkert sätt tar Candeo fram en skyltkommunikation på våra kliniker som både håller kvalitét och känsla för Smile. Tack för ett mycket gott samarbete.

Maria Bergerbrant, Marketing Manager, Smile Tandvård

Teamet bakom våra skyltar

Vi är ett team av personer som gör allt för att skapa fantastiska skyltar åt våra kunder. Vi har en rikstäckande organisation med kompetent och erfaren personal.

Jag har arbetat på Candeo i 8 år som projektledare där jag hjälper mina kunder att ta fram förslag, rådgöra och erbjuda priser till klappat och klart. Jag lägger stor vikt vid tydlig kommunikation där kundens önskemål alltid är i fokus. Jag är utbildad inom bildkommunikation, färg och form från Konstfack vilket kommer väl till pass vid formgivningen av skyltar. Det är av stor nytta då det är viktigt att skylten inte bara fyller sin funktion utan också estetiskt passar in i sin omgivning.

Bella Cajfeldt, projektledare

Jag arbetat som projektledare på Candeo i 16 år. Var innan dess egen företagare och dekoratör. Den kreativa ådran är till stor nytta när idéer, skisser och formgivning av skyltar arbetas fram. Jobbar med allt från försäljning – skiss – offert – order till att sammanställa och planera information till montageteamet. Arbetar mångsidigt, kreativt och ser till att vi har roligt på jobbet!

Malin Carnebrant, projektledare

Har arbetat som projektledare på Candeo Skylt sedan 2005. Har en bakgrund som grafiker. Strukturerad och noggrann och sätter alltid kunden i centrum. Vilket bl.a. resulterat i långa och hållbara kundrelationer som exempelvis Apotek Hjärtat som vi servat med skyltar sedan 10 år tillbaka.

Cina Mattisson, projektledare

Kontakta oss angående skyltmontage

Har du frågor eller vill skicka en förfrågan eller offert? Använd vårt kontaktformulär.

Telefon: 019-27 40 10
E-post: info@candeoskylt.se

Vi ser fram emot att höra från dig!