Välkommen till Candeo Skylt – Vi är din dedikerade partner för tillverkning och montering av digitala ljuslådor över hela Sverige. Vi lägger speciell uppmärksamhet på varje detalj, från materialval och funktionalitet till miljöpåverkan och den estetiska helheten. För oss är detta inte bara ett arbete; det är vår passion och ett ansvar som vi tar på största allvar.

Vårt professionella team står till din tjänst för tillverkning och montering av digitala ljuslådor över hela Sverige. Vi ägnar särskild uppmärksamhet åt varje detalj, från materialval och funktionalitet till miljöpåverkan och den estetiska helheten. För oss är detta inte bara ett arbete; det är vår passion och ett ansvar som vi tar på största allvar.

Är du intresserad av att förvandla dina kreativa idéer till exponering, särskilt i butiker och affärer? Kontakta oss.

Candeo offererar, projekterar och levererar alltid enligt överenskommelse. Vi från Hjärtat är mycket nöjda med vårt samarbete.

Stefan Jönsson, Chef Etablering, Apotek Hjärtat

Ljuslåda – Mångsidighet i design

En ljuslåda är en typ av skylt eller reklamdisplay som konstruerats med en inbyggd ljuskälla för att belysa grafik, text eller bilder. De benämns ibland som ljuslåda, medan andra använder termerna såsom ljusbox, ljusram, eller ljusskylt.

Vanligtvis består ljuslådan av en låda eller ram tillverkad av ett material som släpper igenom ljus för att lysa upp ytan. Den främre delen av ljuslådan är vanligtvis tillverkad av ett transparent material, som akrylglas eller plast, för att möjliggöra spridning av ljuset och göra innehållet synligt.

Med fokus på högkvalitativa material och användarvänlig design är våra ljuslådor det perfekta valet för att göra ditt varumärke synligt och attraktivt i butiksmiljö.

Varje ljuslåda vi formar är inte bara en marknadsföringsyta, utan snarare ett konstnärligt skapande som lyser upp och förhöjer varje miljö den berikar.

Lars Hellgren, VD, Candeo Skylt

Ljuslådor används frekvent för att skapa ökad synlighet och attraktionskraft för företagsskyltar, reklam och varumärkespresentationer. Dessa mångsidiga enheter kan monteras på byggnader, väggar eller ställas upp som fristående enheter. Butiksskyltar är ett vanligt exponeringsområde där ljuslådor framhäver företagslogotyper, text eller andra grafiska element. De är även anpassningsbara för olika former och storlekar för att möta olika design behov.

Vi levererar ljuslådor till hela Sverige

Oavsett var i landet din verksamhet är belägen, är vi din rikstäckande partner för tillverkning, framtagning och montering av ljuslådor. Vi sträcker oss över hela Sverige för att möta dina skyltbehov och säkerställa att din identitet och budskap når från de sydligaste till de nordligaste regionerna.

Vid beställning av en ljuslåda erbjuder vi en omfattande service som inkluderar allt från montage och grafisk design till skyltlov, lagerhållning, grafisk layout och rådgivning. Vårt åtagande sträcker sig bortom att bara möta dina krav – vi strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar.

Vi arbetar nära våra kunder för att förstå deras unika behov och säkerställa att resultatet inte bara är funktionellt utan också estetiskt tilltalande. Vårt fokus sträcker sig även till miljövänliga och hållbara material och metoder. Vi har som mål att erbjuda dig en helhetslösning som du kan lita på, vare sig det gäller installation, design eller hållbarhet.

På ett lyhört och säkert sätt tar Candeo fram en skyltkommunikation på våra kliniker som både håller kvalitét och känsla för Smile. Tack för ett mycket gott samarbete.

Maria Bergerbrant, Marketing Manager, Smile Tandvård

Vår beprövade metod för ljuslådor

Vår process för ljuslådor är noggrant utformad för att säkerställa att varje projekt lever upp till våra höga standarder och kundernas förväntningar. Här går vi igenom processen steg för steg:

  1. Konsultation och kravspecifikation: Allt börjar med en noggrann konsultation med dig som kund. Vi lyssnar på dina önskemål och behov för att förstå projektets omfattning och mål.
  2. Design: Därefter skapar vi idéskisser och fotomontage som illustrerar både funktion och design. Vi samarbetar med dig för att säkerställa att designen är i linje med din vision.
  3. Materialval: Vi lägger stor vikt vid att välja de mest lämpliga materialen för din ljuslåda. Här beaktar vi inte bara estetik utan även hållbarhet och miljömässiga överväganden. Vi strävar alltid efter att använda material av högsta kvalitet.
  4. Tillstånd: Vi undersöker om det krävs specifika tillstånd såsom bygglov, fastighetsägarens tillåtelse eller TA-plan. Om ni önskar så hjälper vi er genom den processen.
  5. Tillverkning: Efter att designen är godkänd och materialen är valda, går projektet vidare till produktion.
  6. Montering: Vårt erfarna montageteam ser till att ljuslådan monteras säkert och korrekt. Vi tar hänsyn till alla tekniska aspekter och miljöförhållanden för att säkerställa en långvarig och pålitlig installation.
  7. Kvalitetskontroll: Efter installationen testas ljuslådan för att säkerställa att den uppfyller våra och dina krav. Detta inkluderar visuell inspektion och funktionstester.
  8. Underhåll och support: Vår tjänst sträcker sig bortom monteringen. Vi erbjuder löpande underhåll och support för att säkerställa att din ljuslåda fortsätter att prestera på högsta nivå över tid. Om du någonsin stöter på problem eller behöver uppgraderingar är vi här för att hjälpa.

Vår process för ljuslådor är utformad för att vara heltäckande och ge dig en trygg och bekymmersfri upplevelse från start till mål. Vi strävar alltid efter att leverera skyltlösningar som är både estetiskt tilltalande och funktionella, samtidigt som vi säkerställer att de är hållbara och miljövänliga.

Teamet bakom våra digitala ljuslådor

Vi är ett team av personer som gör allt för att skapa fantastiska skyltar åt våra kunder. Vi har en rikstäckande organisation med kompetent och erfaren personal.

Jag har arbetat på Candeo i 8 år som projektledare där jag hjälper mina kunder att ta fram förslag, rådgöra och erbjuda priser till klappat och klart. Jag lägger stor vikt vid tydlig kommunikation där kundens önskemål alltid är i fokus. Jag är utbildad inom bildkommunikation, färg och form från Konstfack vilket kommer väl till pass vid formgivningen av skyltar. Det är av stor nytta då det är viktigt att skylten inte bara fyller sin funktion utan också estetiskt passar in i sin omgivning.

Bella Cajfeldt, projektledare

Jag arbetat som projektledare på Candeo i 16 år. Var innan dess egen företagare och dekoratör. Den kreativa ådran är till stor nytta när idéer, skisser och formgivning av skyltar arbetas fram. Jobbar med allt från försäljning – skiss – offert – order till att sammanställa och planera information till montageteamet. Arbetar mångsidigt, kreativt och ser till att vi har roligt på jobbet!

Malin Carnebrant, projektledare

Har arbetat som projektledare på Candeo Skylt sedan 2005. Har en bakgrund som grafiker. Strukturerad och noggrann och sätter alltid kunden i centrum. Vilket bl.a. resulterat i långa och hållbara kundrelationer som exempelvis Apotek Hjärtat som vi servat med skyltar sedan 10 år tillbaka.

Cina Mattisson, projektledare

Kontakta oss angående digitala ljuslådor

Har du frågor eller vill skicka en förfrågan eller offert? Använd vårt kontaktformulär.

Telefon: 019-27 40 10
E-post: info@candeoskylt.se

Vi ser fram emot att höra från dig!