Välkommen till Candeo Skylt – Vårt professionella team servar er med allt från tillverkning och montering av ljusboxar över hela Sverige. Vi ägnar stor omsorg åt varje detalj, från materialval och funktionalitet till miljöpåverkan och den estetiska helheten. För oss är detta mer än bara ett arbete; det är vår passion och ett ansvar som vi tar på största allvar.

Vill du ha hjälp? Kontakta oss för att få tips och råd eller för att begära en offert.

Candeo offererar, projekterar och levererar alltid enligt överenskommelse. Vi från Hjärtat är mycket nöjda med vårt samarbete.

Stefan Jönsson, Chef Etablering, Apotek Hjärtat

Ljusbox och dess funktion

En ljusbox är en effektiv metod för att framhäva varumärken, meddelanden och affärsinformation. Dess anpassningsbarhet är en betydande fördel, vilket möjliggör beställningar i nästan vilken färg och geometrisk form som helst. Oavsett om du föredrar en cirkulär, kvadratisk, rektangulär eller oval ljusbox, är vi här för att assistera dig i att hitta den perfekta formen för din skylt.

Särskilt användbara är ljusboxar när fasaden bakom skylten är skadad eller rörig. Vi skräddarsyr varje skylt efter fasadens egenskaper, er logotyp och de standardmått som är fördelaktiga prismässigt. Om du har specifika dimensioner i åtanke, är det självklart möjligt att beställa skyltar i andra storlekar.

Våra ljusboxar tillverkas med en stomme av lackad aluminiumplåt eller strängpressade aluminiumprofiler. Framsidorna anpassas individuellt med laserskuren akryl eller aluminium, beroende på logotypen och önskad belysningseffekt.

Varje ljusbox vi formar är inte bara en marknadsföringsyta, utan snarare ett konstnärligt skapande som lyser upp och förhöjer varje miljö den berikar.

Lars Hellgren, VD, Candeo Skylt

Belysningen i våra ljusboxar är integrerad invändigt och består av modern LED-teknik. Med denna invändiga belysning erhåller ljusboxen både en kraftfull glöd och en jämn spridning av ljuset. Den största fördelen med LED-belysningen är dess förmåga att generera enhetligt ljus över hela skylten, samtidigt som den har en imponerande drifttid på 50 000 timmar. Detta innebär inte bara låg energiförbrukning utan gör även teknologin kostnadseffektiv över tiden.

Vi levererar ljusboxar till hela Sverige

Vid beställning av en ljusbox erbjuder vi en omfattande service som inkluderar allt från montage och grafisk design till skyltlov, lagerhållning, grafisk layout och rådgivning. Vårt åtagande sträcker sig bortom att bara möta dina krav – vi strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar.

Vi arbetar nära våra kunder för att förstå deras unika behov och säkerställa att resultatet inte bara är funktionellt utan också estetiskt tilltalande. Vårt fokus sträcker sig även till miljövänliga och hållbara material och metoder. Vi har som mål att erbjuda dig en helhetslösning som du kan lita på, vare sig det gäller installation, design eller hållbarhet.

På ett lyhört och säkert sätt tar Candeo fram en skyltkommunikation på våra kliniker som både håller kvalitét och känsla för Smile. Tack för ett mycket gott samarbete.

Maria Bergerbrant, Marketing Manager, Smile Tandvård

Vår beprövade metod för ljusboxar

Vår process för ljusboxar är noggrant utformad för att säkerställa att varje projekt lever upp till våra höga standarder och kundernas förväntningar. Här går vi igenom processen steg för steg:

  1. Konsultation och kravspecifikation: Allt börjar med en noggrann konsultation med dig som kund. Vi lyssnar på dina önskemål och behov för att förstå projektets omfattning och mål.
  2. Design: Därefter skapar vi idéskisser och fotomontage som illustrerar både funktion och design. Vi samarbetar med dig för att säkerställa att designen är i linje med din vision.
  3. Materialval: Vi lägger stor vikt vid att välja de mest lämpliga materialen för din ljusbox. Här beaktar vi inte bara estetik utan även hållbarhet och miljömässiga överväganden. Vi strävar alltid efter att använda material av högsta kvalitet.
  4. Tillstånd: Vi undersöker om det krävs specifika tillstånd såsom bygglov, fastighetsägarens tillåtelse eller TA-plan. Om ni önskar så hjälper vi er genom den processen.
  5. Tillverkning: Efter att designen är godkänd och materialen är valda, går projektet vidare till produktion.
  6. Montering: Vårt erfarna montageteam ser till att ljusboxen monteras säkert och korrekt. Vi tar hänsyn till alla tekniska aspekter och miljöförhållanden för att säkerställa en långvarig och pålitlig installation.
  7. Kvalitetskontroll: Efter installationen testas ljusboxen för att säkerställa att den uppfyller våra och dina krav. Detta inkluderar visuell inspektion och funktionstester.
  8. Underhåll och support: Vår tjänst sträcker sig bortom monteringen. Vi erbjuder löpande underhåll och support för att säkerställa att din ljusbox fortsätter att prestera på högsta nivå över tid. Om du någonsin stöter på problem eller behöver uppgraderingar är vi här för att hjälpa.

Vår process för ljusboxar är utformad för att vara heltäckande och ge dig en trygg och bekymmersfri upplevelse från start till mål. Vi strävar alltid efter att leverera skyltlösningar som är både estetiskt tilltalande och funktionella, samtidigt som vi säkerställer att de är hållbara och miljövänliga.

Vårt team som jobbar med ljusboxar

Vi är ett team av personer som gör allt för att skapa fantastiska skyltar åt våra kunder. Vi har en rikstäckande organisation med kompetent och erfaren personal.

Jag har arbetat på Candeo i 8 år som projektledare där jag hjälper mina kunder att ta fram förslag, rådgöra och erbjuda priser till klappat och klart. Jag lägger stor vikt vid tydlig kommunikation där kundens önskemål alltid är i fokus. Jag är utbildad inom bildkommunikation, färg och form från Konstfack vilket kommer väl till pass vid formgivningen av skyltar. Det är av stor nytta då det är viktigt att skylten inte bara fyller sin funktion utan också estetiskt passar in i sin omgivning.

Bella Cajfeldt, projektledare

Jag arbetat som projektledare på Candeo i 16 år. Var innan dess egen företagare och dekoratör. Den kreativa ådran är till stor nytta när idéer, skisser och formgivning av skyltar arbetas fram. Jobbar med allt från försäljning – skiss – offert – order till att sammanställa och planera information till montageteamet. Arbetar mångsidigt, kreativt och ser till att vi har roligt på jobbet!

Malin Carnebrant, projektledare

Har arbetat som projektledare på Candeo Skylt sedan 2005. Har en bakgrund som grafiker. Strukturerad och noggrann och sätter alltid kunden i centrum. Vilket bl.a. resulterat i långa och hållbara kundrelationer som exempelvis Apotek Hjärtat som vi servat med skyltar sedan 10 år tillbaka.

Cina Mattisson, projektledare

Kontakta oss angående ljusboxar

Har du frågor eller vill skicka en förfrågan eller offert? Använd vårt kontaktformulär.

Telefon: 019-27 40 10
E-post: info@candeoskylt.se

Vi ser fram emot att höra från dig!