Välkommen till Candeo Skylt – din pålitliga partner för tillverkning och montering av LED-skyltar över hela Sverige. Vi ägnar stor omsorg åt varje detalj, från materialval och funktionalitet till miljöpåverkan och den estetiska helheten. För oss är detta mer än bara ett arbete; det är vår passion och ett ansvar som vi tar på största allvar.

Är du intresserad av att få hjälp med din LED-skylt? Tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att omsätta dina visioner till verklighet.

Candeo offererar, projekterar och levererar alltid enligt överenskommelse. Vi från Hjärtat är mycket nöjda med vårt samarbete.

Stefan Jönsson, Chef Etablering, Apotek Hjärtat

Led skyltar – en lysande varumärkesnärvaro

Den moderna LED-skylten representerar en innovativ och lysande skyltlösning för att förhöja den visuella presentationen av ditt företag. Där den traditionella neonskylten en gång var den främsta ljuskällan, har LED-dioderna nu blivit kraftfulla nog att helt ersätta neon, samtidigt som de erbjuder en mer miljövänlig lösning. Skyltar med synliga diodrör har tidigare haft svårt att matcha neonets unika estetik, men dagens LED-rör går att forma och bibehåller en högkvalitativ ljusstyrka.

LED-skyltar utmärker sig genom sin tekniska innovation med små lysdioder, vilket ger dem låg energiförbrukning och lång livslängd. Denna energieffektivitet gör dem inte bara kostnadseffektiva utan också mer miljöanpassade. Flexibiliteten hos LED-skyltar gör dem perfekta för att skapa en unik varumärkesidentitet, med möjligheten att anpassa färger, mönster och design för olika användningsområden, från butiksskyltar till fasadskyltar och dekorativa element.

Med sin oöverträffade flexibilitet möjliggör LED-skyltar skapandet av en unik varumärkesidentitet. Genom att anpassa färger, mönster och design för olika ändamål, från butiksskyltar till fasadskyltar och dekorativa inslag, ger de en mångsidig lösning för att lyfta fram ditt varumärke.

Lars Hellgren, VD, Candeo Skylt

Vi kan stolt erbjuda referenser från tidigare nöjda kunder och företag som har dragit nytta av våra LED-skyltar. Vår support sträcker sig bortom installationen, och vi är dedikerade till att säkerställa att dina LED-skyltar fortsätter att prestera på högsta nivå över tid.

Professionell LED-skylt

Hos oss får du en helhetslösning, en tjänst som omfattar montage, grafisk design, skyltlov, lagerhållning, grafisk layout, analys och rådgivning. Vi strävar alltid efter att leverera skyltlösningar som inte bara möter dina krav, utan även överträffar dina förväntningar.

Vårt engagemang sträcker sig över hela processen, från den inledande konsultationen till design, tillverkning och slutlig montage. Vi har många år av erfarenhet inom tillverkning och montering av ledskyltar, och vår pålitliga track record talar för sig själv.

Vi arbetar nära våra kunder för att förstå deras unika behov och säkerställa att resultatet är både funktionellt och estetiskt tilltalande. Dessutom är vi måna om att använda material och metoder som är miljövänliga och hållbara.

Vi levererar led skyltar till hela Sverige – Från Malmö i söder till Kiruna i norr

Oavsett var i landet din verksamhet är belägen, är vi din rikstäckande partner för att tillverka och montera led skyltar. Vi sträcker oss över hela Sverige för att möta dina skyltbehov och säkerställa att din identitet och budskap når från de sydligaste till de nordligaste regionerna.

På ett lyhört och säkert sätt tar Candeo fram en skyltkommunikation på våra kliniker som både håller kvalitét och känsla för Smile. Tack för ett mycket gott samarbete.

Maria Bergerbrant, Marketing Manager, Smile Tandvård

Led skyltar i världsklass – Vår metod vid skyltproduktion

Vår process inom led skyltar är noggrant utformad för att säkerställa att varje projekt lever upp till våra höga standarder och kundernas förväntningar. Här går vi igenom processen steg för steg:

  1. Konsultation och kravspecifikation: Allt börjar med en noggrann konsultation med dig som kund. Vi lyssnar på dina önskemål och behov för att förstå projektets omfattning och mål.
  2. Design: Därefter skapar vi idéskisser och fotomontage som illustrerar både funktion och design. Vi samarbetar med dig för att säkerställa att designen är i linje med din vision.
  3. Materialval: Vi lägger stor vikt vid att välja de mest lämpliga materialen för din led skylt. Här beaktar vi inte bara estetik utan även hållbarhet och miljömässiga överväganden. Vi strävar alltid efter att använda material av högsta kvalitet.
  4. Tillstånd: Vi undersöker om det krävs specifika tillstånd såsom bygglov, fastighetsägarens tillåtelse eller TA-plan. Om ni önskar så hjälper vi er genom den processen.
  5. Tillverkning: Efter att designen är godkänd och materialen är valda, går projektet vidare till produktion.
  6. Montering: Vårt erfarna montageteam ser till att skylten monteras säkert och korrekt. Vi tar hänsyn till alla tekniska aspekter och miljöförhållanden för att säkerställa en långvarig och pålitlig installation.
  7. Kvalitetskontroll: Efter installationen testas skylten för att säkerställa att den uppfyller våra och dina krav. Detta inkluderar visuell inspektion och funktionstester.
  8. Underhåll och support: Vår tjänst sträcker sig bortom monteringen. Vi erbjuder löpande underhåll och support för att säkerställa att din led skylt fortsätter att prestera på högsta nivå över tid. Om du någonsin stöter på problem eller behöver uppgraderingar är vi här för att hjälpa.

Vår process inom led skyltar är utformad för att vara heltäckande och ge dig en trygg och bekymmersfri upplevelse från start till mål. Vi strävar alltid efter att leverera skyltlösningar som är både estetiskt tilltalande och funktionella, samtidigt som vi säkerställer att de är hållbara och miljövänliga.

Teamet bakom våra led skyltar

Vi är ett team av personer som gör allt för att skapa fantastiska skyltar åt våra kunder. Vi har en rikstäckande organisation med kompetent och erfaren personal.

Jag har arbetat på Candeo i 8 år som projektledare där jag hjälper mina kunder att ta fram förslag, rådgöra och erbjuda priser till klappat och klart. Jag lägger stor vikt vid tydlig kommunikation där kundens önskemål alltid är i fokus. Jag är utbildad inom bildkommunikation, färg och form från Konstfack vilket kommer väl till pass vid formgivningen av skyltar. Det är av stor nytta då det är viktigt att skylten inte bara fyller sin funktion utan också estetiskt passar in i sin omgivning.

Bella Cajfeldt, projektledare

Jag arbetat som projektledare på Candeo i 16 år. Var innan dess egen företagare och dekoratör. Den kreativa ådran är till stor nytta när idéer, skisser och formgivning av skyltar arbetas fram. Jobbar med allt från försäljning – skiss – offert – order till att sammanställa och planera information till montageteamet. Arbetar mångsidigt, kreativt och ser till att vi har roligt på jobbet!

Malin Carnebrant, projektledare

Har arbetat som projektledare på Candeo Skylt sedan 2005. Har en bakgrund som grafiker. Strukturerad och noggrann och sätter alltid kunden i centrum. Vilket bl.a. resulterat i långa och hållbara kundrelationer som exempelvis Apotek Hjärtat som vi servat med skyltar sedan 10 år tillbaka.

Cina Mattisson, projektledare

Kontakta oss angående led skyltar

Har du frågor eller vill skicka en förfrågan eller offert? Använd vårt kontaktformulär.

Telefon: 019-27 40 10
E-post: info@candeoskylt.se

Vi ser fram emot att höra från dig!