Välkommen till Candeo Skylt – din pålitliga partner för tillverkning och montering av hänvisningsskyltar över hela Sverige. Vi ägnar stor omsorg åt varje detalj, från materialval och funktionalitet till miljöpåverkan och den estetiska helheten. För oss är detta mer än bara ett arbete; det är vår passion och ett ansvar som vi tar på största allvar.

Är du intresserad av att få hjälp med dina hänvisningsskyltar? Tveka inte att kontakta oss.

Candeo offererar, projekterar och levererar alltid enligt överenskommelse. Vi från Hjärtat är mycket nöjda med vårt samarbete.

Stefan Jönsson, Chef Etablering, Apotek Hjärtat

Hänvisningsskyltar – Guida med tydlighet och estetik

Hänvisningsskyltar är designade och utformade för att effektivt guida besökare till eller genom olika områden av din verksamhet, från att leda till olika avdelningar i ett köpcentrum eller visa vägen till viktiga faciliteter som toaletter, nödutgångar, kontor och mötesplatser. Kort sagt, hänvisningsskyltar är utformade för att underlätta för besökare att orientera sig i olika lokaler. Så kallad “way finding” som används där folkgrupper rör sig mot ett bestämt mål.

Hänvisningsskyltar tar många former för att effektivt vägleda besökare. Från stilrena pilar som leder till olika avdelningar i ett köpcentrum till diskreta skyltar som markerar nödutgångar i en byggnad. Dessa skyltar kan vara tydliga och minimalistiska när de visar vägen till toaletter eller eleganta och informativa vid entréer till evenemang. Oavsett utseende och design, är syftet med hänvisningsskyltar att göra navigeringen enkel och begriplig för alla.

Hänvisningsskyltar är därmed mångsidiga och kan anpassas för att navigera besökare genom olika områden och platser baserat på den specifika miljön och dess syfte.

I lokala etableringar är hänvisningsskyltar som osynliga lotsar, som vägleder besökare genom utrymmen och underlättar deras navigering och upplevelse.

Lars Hellgren, VD, Candeo Skylt

Utöver att vara ett navigationsverktyg kan genomtänkta hänvisningsskyltar också lyfta hela miljön och förbättra besökarnas upplevelse. Genom att guida smidigt och effektivt förstärker dessa skyltar inte bara den visuella estetiken, utan bidrar även till att skapa en mer inbjudande och enhetlig atmosfär

Vi levererar hänvisningsskyltar till hela Sverige – Från Malmö i söder till Kiruna i norr

Oavsett var i landet din verksamhet är belägen, är vi din rikstäckande partner för att tillverka och montera hänvisningsskyltar. Vi sträcker oss över hela Sverige för att möta dina skyltbehov och säkerställa att din identitet och budskap når från de sydligaste till de nordligaste regionerna.

På ett lyhört och säkert sätt tar Candeo fram en skyltkommunikation på våra kliniker som både håller kvalitét och känsla för Smile. Tack för ett mycket gott samarbete.

Maria Bergerbrant, Marketing Manager, Smile Tandvård

Hänvisningsskyltar i världsklass – Vår metod från start till mål.

Vår process för plåtskyltar är noggrant utformad för att säkerställa att varje projekt lever upp till våra höga standarder och kundernas förväntningar. Här går vi igenom processen steg för steg:

  1. Konsultation och kravspecifikation: Allt börjar med en noggrann konsultation med dig som kund. Vi lyssnar på dina önskemål och behov för att förstå projektets omfattning och mål.
  2. Design: Därefter skapar vi idéskisser och fotomontage som illustrerar både funktion och design. Vi samarbetar med dig för att säkerställa att designen är i linje med din vision.
  3. Materialval: Vi lägger stor vikt vid att välja de mest lämpliga materialen för dina hänvisningsskyltar. Här beaktar vi inte bara estetik utan även hållbarhet och miljömässiga överväganden. Vi strävar alltid efter att använda material av högsta kvalitet.
  4. Tillstånd: Vi undersöker om det krävs specifika tillstånd såsom bygglov, fastighetsägarens tillåtelse eller TA-plan. Om ni önskar så hjälper vi er genom den processen.
  5. Tillverkning: Efter att designen är godkänd och materialen är valda, går projektet vidare till produktion.
  6. Montering: Vårt erfarna montageteam ser till att skyltarna monteras säkert och korrekt. Vi tar hänsyn till alla tekniska aspekter och miljöförhållanden för att säkerställa en långvarig och pålitlig installation.

Vår process inom hänvisningsskyltar är utformad för att vara heltäckande och ge dig en trygg och bekymmersfri upplevelse från start till mål. Vi strävar alltid efter att leverera skyltlösningar som är både estetiskt tilltalande och funktionella, samtidigt som vi säkerställer att de är hållbara och miljövänliga.

Teamet bakom våra hänvisningsskyltar

Vi är ett team av personer som gör allt för att skapa fantastiska skyltar åt våra kunder. Vi har en rikstäckande organisation med kompetent och erfaren personal.

Jag har arbetat på Candeo i 8 år som projektledare där jag hjälper mina kunder att ta fram förslag, rådgöra och erbjuda priser till klappat och klart. Jag lägger stor vikt vid tydlig kommunikation där kundens önskemål alltid är i fokus. Jag är utbildad inom bildkommunikation, färg och form från Konstfack vilket kommer väl till pass vid formgivningen av skyltar. Det är av stor nytta då det är viktigt att skylten inte bara fyller sin funktion utan också estetiskt passar in i sin omgivning.

Bella Cajfeldt, projektledare

Jag arbetat som projektledare på Candeo i 16 år. Var innan dess egen företagare och dekoratör. Den kreativa ådran är till stor nytta när idéer, skisser och formgivning av skyltar arbetas fram. Jobbar med allt från försäljning – skiss – offert – order till att sammanställa och planera information till montageteamet. Arbetar mångsidigt, kreativt och ser till att vi har roligt på jobbet!

Malin Carnebrant, projektledare

Har arbetat som projektledare på Candeo Skylt sedan 2005. Har en bakgrund som grafiker. Strukturerad och noggrann och sätter alltid kunden i centrum. Vilket bl.a. resulterat i långa och hållbara kundrelationer som exempelvis Apotek Hjärtat som vi servat med skyltar sedan 10 år tillbaka.

Cina Mattisson, projektledare

Kontakta oss angående hänvisningsskyltar

Har du frågor eller vill skicka en förfrågan eller offert? Använd vårt kontaktformulär.

Telefon: 019-27 40 10
E-post: info@candeoskylt.se

Vi ser fram emot att höra från dig!