Välkommen till Candeo Skylt – Vårt professionella team står till din tjänst för tillverkning och montering av digitala skyltar över hela Sverige. Vi ägnar särskild uppmärksamhet åt varje detalj, från materialval och funktionalitet till miljöpåverkan och den estetiska helheten. För oss är detta inte bara ett arbete; det är vår passion och ett ansvar som vi tar på största allvar.

Är du intresserad av att förvandla dina idéer till imponerande digitala skyltar? Tveka inte att kontakta oss.

Candeo offererar, projekterar och levererar alltid enligt överenskommelse. Vi från Hjärtat är mycket nöjda med vårt samarbete.

Stefan Jönsson, Chef Etablering, Apotek Hjärtat

Digitala skyltar – En innovativ skyltlösning för effektiv kommunikation

Med digitala skyltar kan du smidigt kommunicera med dina kunder genom lockande bilder, engagerande videor och aktuella prislistor. Överföring av filer till våra avancerade digitala skyltar är en enkel process, vilket automatiskt genererar en flexibel och stilfull slideshow. Du har full frihet att skräddarsy presentationen efter dina önskemål, vilket gör det enklare än någonsin att skapa och leverera imponerande budskap till din målgrupp.

Digitala skyltar representerar en modern form av skyltning där informationen presenteras genom digitala bildskärmar istället för traditionella tryckta skyltar. Dessa skyltar, i varierande storlekar och former, används flitigt inom olika branscher som detaljhandel, transport, evenemang och reklam. De kommunicerar effektivt med människor och ger möjlighet att skapa en framstående närvaro samt leverera budskap på ett sätt som engagerar och imponerar på din målgrupp.

Hos oss är varje digital skylt inte bara en reklamplats, utan ett modernt konstverk som förhöjer och lyfter dina budskap på ett imponerande sätt.

Lars Hellgren, VD, Candeo Skylt

Från reklam till fasadskyltar, till butiksskyltar och dekorativa element, erbjuder digitala skyltar en mångsidig och modern visuell kommunikation. I en värld av förändringar har dessa skyltar etablerat sig som en stabil och tilltalande form av visuell presentation.

Vi levererar digitala skyltar till hela Sverige – Från Malmö i söder till Kiruna i norr

Oavsett var i landet din verksamhet är belägen, är vi din rikstäckande partner för att tillverka och montera digitala skyltar. Vi sträcker oss över hela Sverige för att möta dina skyltbehov och säkerställa att din identitet och budskap når från de sydligaste till de nordligaste regionerna.

På ett lyhört och säkert sätt tar Candeo fram en skyltkommunikation på våra kliniker som både håller kvalitét och känsla för Smile. Tack för ett mycket gott samarbete.

Maria Bergerbrant, Marketing Manager, Smile Tandvård

Digitala skyltar i världsklass – Vår metod vid digital skyltning

Vår process inom digital skyltning är noggrant utformad för att säkerställa att varje projekt lever upp till våra höga standarder och kundernas förväntningar. Här går vi igenom processen steg för steg:

  1. Konsultation och kravspecifikation: Allt börjar med en noggrann konsultation med dig som kund. Vi lyssnar på dina önskemål och behov för att förstå projektets omfattning och mål.
  2. Design: Därefter skapar vi idéskisser och fotomontage som illustrerar både funktion och design. Vi samarbetar med dig för att säkerställa att designen är i linje med din vision.
  3. Materialval: Vi lägger stor vikt vid att välja de mest lämpliga materialen för din digitala skylt. Här beaktar vi inte bara estetik utan även hållbarhet och miljömässiga överväganden. Vi strävar alltid efter att använda material av högsta kvalitet.
  4. Tillstånd: Vi undersöker om det krävs specifika tillstånd såsom bygglov, fastighetsägarens tillåtelse eller TA-plan. Om ni önskar så hjälper vi er genom den processen.
  5. Tillverkning: Efter att designen är godkänd och materialen är valda, går projektet vidare till produktion.
  6. Montering: Vårt erfarna montageteam ser till att skylten monteras säkert och korrekt. Vi tar hänsyn till alla tekniska aspekter och miljöförhållanden för att säkerställa en långvarig och pålitlig installation.

Vår process inom skyltning är utformad för att vara heltäckande och ge dig en trygg och bekymmersfri upplevelse från start till mål. Vi strävar alltid efter att leverera skyltlösningar som är både estetiskt tilltalande och funktionella, samtidigt som vi säkerställer att de är hållbara och miljövänliga.

Teamet bakom våra digitala skyltar

Vi är ett team av personer som gör allt för att skapa fantastiska skyltar åt våra kunder. Vi har en rikstäckande organisation med kompetent och erfaren personal.

Jag har arbetat på Candeo i 8 år som projektledare där jag hjälper mina kunder att ta fram förslag, rådgöra och erbjuda priser till klappat och klart. Jag lägger stor vikt vid tydlig kommunikation där kundens önskemål alltid är i fokus. Jag är utbildad inom bildkommunikation, färg och form från Konstfack vilket kommer väl till pass vid formgivningen av skyltar. Det är av stor nytta då det är viktigt att skylten inte bara fyller sin funktion utan också estetiskt passar in i sin omgivning.

Bella Cajfeldt, projektledare

Jag arbetat som projektledare på Candeo i 16 år. Var innan dess egen företagare och dekoratör. Den kreativa ådran är till stor nytta när idéer, skisser och formgivning av skyltar arbetas fram. Jobbar med allt från försäljning – skiss – offert – order till att sammanställa och planera information till montageteamet. Arbetar mångsidigt, kreativt och ser till att vi har roligt på jobbet!

Malin Carnebrant, projektledare

Har arbetat som projektledare på Candeo Skylt sedan 2005. Har en bakgrund som grafiker. Strukturerad och noggrann och sätter alltid kunden i centrum. Vilket bl.a. resulterat i långa och hållbara kundrelationer som exempelvis Apotek Hjärtat som vi servat med skyltar sedan 10 år tillbaka.

Cina Mattisson, projektledare

Kontakta oss angående digital skyltning

Har du frågor eller vill skicka en förfrågan eller offert? Använd vårt kontaktformulär.

Telefon: 019-27 40 10
E-post: info@candeoskylt.se

Vi ser fram emot att höra från dig!