Välkommen till Candeo Skylt – din pålitliga partner för tillverkning och montering av byggskyltar över hela Sverige. Vi förstår vikten av att skapa en stark närvaro och informera om pågående byggaktiviteter på ett effektivt sätt. Hos oss får du skräddarsydda lösningar av högsta kvalitet, där varje detalj, från materialval och funktionalitet till miljöpåverkan och den estetiska helheten, tas på största allvar. För oss är detta mer än bara ett arbete; det är vår passion och ett ansvar som vi tar på största allvar.

Är du intresserad av att få hjälp med din byggskyltar? Tveka inte att kontakta oss.

Candeo offererar, projekterar och levererar alltid enligt överenskommelse. Vi från Hjärtat är mycket nöjda med vårt samarbete.

Stefan Jönsson, Chef Etablering, Apotek Hjärtat

Byggskyltar – Synliggör dina byggprojekt med skräddarsydda skyltlösningar

Byggskyltar är oumbärliga verktyg inom byggbranschen som används för att säkerställa säkerhet, ge information och marknadsföra projekt. Dessa skyltar varierar i storlek och utformning beroende på deras syfte och används för att informera om säkerhetsföreskrifter, identifiera byggplatser, ge vägledning och marknadsföra företag. Genom att kommunicera tydligt och effektivt spelar byggskyltar en central roll för att skapa en organiserad och säker arbetsmiljö på byggarbetsplatser samt för att främja företagsidentitet och varumärkesexponering.

På byggarbetsplatser är byggskyltar avgörande för säkerheten och marknadsföringen. Med deras tydliga design och informativa budskap skapas en trygg och identifierbar arbetsmiljö.

Lars Hellgren, VD, Candeo Skylt

Dessutom fungerar byggskyltar som effektiva marknadsföringsverktyg inom byggbranschen. Genom att integrera företagets logotyp, varumärkesbudskap och kontaktinformation på dessa skyltar, synliggörs inte bara pågående projekt utan också företagets närvaro och erbjudanden för potentiella kunder. Dessa skyltar exponeras för förbipasserande och intressenter, vilket gör dem till en kraftfull kanal för att skapa varumärkesidentitet och marknadsföringsmöjligheter.

Professionell byggskylt

Våra tjänster omfattar allt ifrån montage, grafisk design, skyltlov, lagerhållning, grafisk layout, analys och rådgivning. Vi strävar alltid efter att leverera skyltlösningar som inte bara möter dina krav, utan även överträffar dina förväntningar.

Vårt engagemang sträcker sig över hela processen, från den inledande konsultationen till design, tillverkning och slutlig montage. Vi har årtionden av erfarenhet inom tillverkning och montering av byggskyltar, och vår pålitliga track record talar för sig själv.

Vi arbetar nära våra kunder för att förstå deras unika behov och säkerställa att resultatet är både funktionellt och estetiskt tilltalande. Dessutom är vi måna om att använda material och metoder som är miljövänliga och hållbara. Vårt mål är att erbjuda dig en helhetslösning som du kan lita på, oavsett om det handlar om installation, design eller hållbarhet.

Vi levererar byggskyltar till hela Sverige – Från Malmö i söder till Kiruna i norr

Oavsett var i landet din verksamhet är belägen, är vi din rikstäckande partner för att tillverka och montera byggskyltar. Vi sträcker oss över hela Sverige för att möta dina skyltbehov och säkerställa att din identitet och budskap når från de sydligaste till de nordligaste regionerna.

På ett lyhört och säkert sätt tar Candeo fram en skyltkommunikation på våra kliniker som både håller kvalitét och känsla för Smile. Tack för ett mycket gott samarbete.

Maria Bergerbrant, Marketing Manager, Smile Tandvård

Byggskyltar i världsklass – Vår metod från start till mål.

Vår process inom byggskyltar är noggrant utformad för att säkerställa att varje projekt lever upp till våra höga standarder och kundernas förväntningar. Här går vi igenom processen steg för steg:

 1. Konsultation och kravspecifikation: Allt börjar med en noggrann konsultation med dig som kund. Vi lyssnar på dina önskemål och behov för att förstå projektets omfattning och mål.
 2. Design: Därefter skapar vi idéskisser och fotomontage som illustrerar både funktion och design. Vi samarbetar med dig för att säkerställa att designen är i linje med din vision.
 3. Materialval: Vi lägger stor vikt vid att välja de mest lämpliga materialen för din byggskylt. Här beaktar vi inte bara estetik utan även hållbarhet och miljömässiga överväganden. Vi strävar alltid efter att använda material av högsta kvalitet.
 4. Tillstånd: Vi undersöker om det krävs specifika tillstånd såsom bygglov, fastighetsägarens tillåtelse eller TA-plan. Om ni önskar så hjälper vi er genom den processen.
 5. Tillverkning: Efter att designen är godkänd och materialen är valda, går projektet vidare till produktion.
 6. Montering: Vårt erfarna montageteam ser till att skylten monteras säkert och korrekt. Vi tar hänsyn till alla tekniska aspekter och miljöförhållanden för att säkerställa en långvarig och pålitlig installation.
 7. Kvalitetskontroll: Efter installationen testas skylten för att säkerställa att den uppfyller våra och dina krav. Detta inkluderar visuell inspektion och funktionstester.
 8. Underhåll och support: Vår tjänst sträcker sig bortom monteringen. Vi erbjuder löpande underhåll och support för att säkerställa att din byggskylt fortsätter att prestera på högsta nivå över tid. Om du någonsin stöter på problem eller behöver uppgraderingar är vi här för att hjälpa.

Vår process inom byggskylt är utformad för att vara heltäckande och ge dig en trygg och bekymmersfri upplevelse från start till mål. Vi strävar alltid efter att leverera skyltlösningar som är både estetiskt tilltalande och funktionella, samtidigt som vi säkerställer att de är hållbara och miljövänliga.

Teamet bakom våra byggskyltar

Vi är ett team av personer som gör allt för att skapa fantastiska skyltar åt våra kunder. Vi har en rikstäckande organisation med kompetent och erfaren personal.

Jag har arbetat på Candeo i 8 år som projektledare där jag hjälper mina kunder att ta fram förslag, rådgöra och erbjuda priser till klappat och klart. Jag lägger stor vikt vid tydlig kommunikation där kundens önskemål alltid är i fokus. Jag är utbildad inom bildkommunikation, färg och form från Konstfack vilket kommer väl till pass vid formgivningen av skyltar. Det är av stor nytta då det är viktigt att skylten inte bara fyller sin funktion utan också estetiskt passar in i sin omgivning.

Bella Cajfeldt, projektledare

Jag arbetat som projektledare på Candeo i 16 år. Var innan dess egen företagare och dekoratör. Den kreativa ådran är till stor nytta när idéer, skisser och formgivning av skyltar arbetas fram. Jobbar med allt från försäljning – skiss – offert – order till att sammanställa och planera information till montageteamet. Arbetar mångsidigt, kreativt och ser till att vi har roligt på jobbet!

Malin Carnebrant, projektledare

Har arbetat som projektledare på Candeo Skylt sedan 2005. Har en bakgrund som grafiker. Strukturerad och noggrann och sätter alltid kunden i centrum. Vilket bl.a. resulterat i långa och hållbara kundrelationer som exempelvis Apotek Hjärtat som vi servat med skyltar sedan 10 år tillbaka.

Cina Mattisson, projektledare

Kontakta oss angående byggskyltar

Har du frågor eller vill skicka en förfrågan eller offert? Använd vårt kontaktformulär.

Telefon: 019-27 40 10
E-post: info@candeoskylt.se

Vi ser fram emot att höra från dig!


Frågor och svar om byggskyltar

Skyltar

 • Krävs det bygglov för att sätta upp skyltar?

  Normalt krävs det oftast bygglov för att sätta upp skyltar. Huvudregeln är att du behöver bygglov för att sätta upp, flytta eller väsentligt ändra en skylt.

 • Hur söker jag bygglov?

  Ta kontakt med din kommun. Fyll i bygglovsansökan och bifoga dokument som begärs. Skicka in din ansökan till byggnadsnämnden. Avgift till byggnadsnämnden tillkommer.

  Om du vill göra processen ännu enklare kan du överväga att använda vår expertis inom området. Vi erbjuder en komplett service för hantering av bygglovsansökningar, vilket innebär att vi tar hand om hela processen åt dig. Ta reda på hur vi kan göra processen med bygglov enklare för dig. Klicka här för att läsa mer

 • Hjälper ni även till med montage?

  Ja, vi monterar skyltar i hela Sverige och har över 30 års erfarenhet av skyltmontage.

  Upptäck hur vi hanterar montering och kan stödja er genom hela processen. Klicka här för att läsa mer

 • Vilka skyltmodeller finns?

  Några av de vanligaste skyltmodellerna är fasadskyltar, ljusskyltar, digitala skyltar, 3D-skyltar, plåtskyltar, akrylskyltar, PVC-skyltar, inomhusskyltar. Vi hjälper dig hitta skyltar i alla former, storlekar och material. Tveka inte att höra av dig till oss!

 • Hur lång tid tar det att få en reklamskylt?

  Tiden det tar att få en reklamskylt beror på flera faktorer, inklusive typ av skylt, storlek och komplexitet. Vanligtvis kan vi leverera och installera en skylt inom 2-4 veckor.

 • Hur påverkas prisbilden för en skylt?

  Prisbilden för en skylt påverkas av en rad olika faktorer, bland annat:

  Skyltteknik och skylttyp, materialval, storlek, form, fästen, ljuskälla etc. För att få en mer detaljerad prisuppgift och diskutera era specifika behov, är vi glada att hjälpa till. Kontakta oss idag

 • Har ni några garantier?

  Ja, vi erbjuder garantier på alla våra skyltar och installationer.

 • Hur kan jag kontakta er?

  Du kan kontakta oss via telefon, e-post eller via vårt kontaktformulär för förfrågningar och offerter.